BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 25, 2009

DSC T-90

Alhamdulillah..itu sahaja yang mampu dilafazkan untuk menyatakan kesyukuran ku.
Setelah hampir setahun kumpul duit + survey, akhirnya dapat juga untuk memiliki digital camera.

Honestly, sedikit terkilan sebab tak dapat totally macam yang diimpikan. Macam mana tu?
Macam ni ...


Of course nak yang hijau..memang cantik..bulan April hari tu survey kat Warta Bangi, still ada satu lagi stock..Price nya RM1,000 + -. Susah nak cari sebenarnya sebab ni model lama, 2007. Tapi kumpul duit tak pernah nak cecah angka 1 k tu. So, selepas di bi
arkan beberapa bulan, confirm dah out of stock.

Pagi tadi my Abah call..tanya nak model Sony yang macam mana. Macam orang mengantuk disorongkan bantal, terus cakap ' Sony Cyber-Shot Model DSC'. Lepas tu my Abah passing handphone kat tauke kedai, tauke tu describe sikit properties camera DSC. After a short discussion, akhirnya pilih DSC T-90. Sedih betul available colour balck, blue, pink and brown. Kenapa la xde green apple. Ingat semua ladies suka pink kot.. =p



Apa pun, really thanks to Allah for this dream-to-be yang dah jadi reality!. And also for my Abah for your understanding. May Allah bless.


P/s : Tak pandai guna SLR camera plus tak mampu jugak..


7 comments:

-sumaiyah- said...

ohh~~ sgt smart si hijau epal itu.. so amek hitam ek?? bape harga?? pasni nk date ngn sy kene bwk tau..klik sana klik sini..haha

Aisyah Humaira said...

tau xpa..comey je yg ijau tu..
above 1k la..kwan abah..dpt la diskaun sikit2..

the prob is..awk tu nak mai bila?

-sumaiyah- said...

isk..mahalnye..huhu..xpe bli utk slama2nye kn.. yg pntg quality >_< ala cik ecah.. yu kn tau ai ni br je lg terkedek2 kt skolah tu.. maka blom stabil lg la..huhuuhu..nnt la bila ai dh ok kt situ.. hati ni dh tenteram..nnt kita date ek..hehe.. kne kompol duit dh ni nk gy MIRI~~~ melawat cik qilah kita di sana.. ^_~

mOmO said...

wahhhh... bestnya... tapi tak pe la kalau tak dapat warna hijau tu pon..

warna hitam nampak elegen...

:)

Aisyah Humaira said...

hijau tetap dihati..

asma' said...

merahhh..oo..merah..lalala~

aisYaHumaiRaLias said...

asma' dengki...*wink*